BECONA | Geniaal - Eenvoudig - Veilig - Compleet

Team

BECONA is het geesteskind van Marc Kelchtermans, afgevaardigd bestuurder, van het bedrijf. Hij heeft tijdens zijn carrière veel technische projectervaring opgebouwd in de maintenance-sector en bouwwereld. Die kennis heeft hij gebruikt om enkele jaren geleden zelf te starten met een revolutionair systeem voor bekistingen. Bij BECONA staat hij naast de technische uitwerking en continue optimalisatie, ook in voor de algemene coördinatie.

Thomas Kelchtermans staat in voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Hij draagt daarbij de volledige technische verantwoordelijkheid en helpt waar nodig een handje in de sales support.BECONA doet een beroep op ir. Ellen Geniets voor de coördinatie van de tekenkamer, de administratie en de uitwerking van RFID/ERP-software.

Joren Kelchtermans en Chris Codona vormen het sales team van BECONA. Joren is vaak onderweg om projecten met klanten te bespreken en een oplossing op maat voor te stellen, terwijl Chris verantwoordelijk is voor de commerciële binnendienst. Hij maakt ook de offertes en tekent de plannen uit.

Mathijs Kelchtermans onderhoudt de contacten met de klanten die zich in het bedrijf aanmelden voor afhalingen en is ook verantwoordelijk voor de hele logistiek en de planning.

Uiteraard vergeten we niet al onze andere medewerkers die dagdagelijks het beste van zichzelf geven om in het atelier de beste kwaliteitsproducten samen te stellen.